Teknoloji

Sonunda Geldi! Artık Play Store’da Aynı Anda İndirme Mümkün

Google, Android 15 için yoğun bir şekilde çalışırken, Play Store’u da güncellemeyi ihmal etmiyor. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve Play Store’un işlevselliğini artırmak için önemli yenilikler üzerinde titizlikle çalışmaya devam ediyorlar. Bu uzun süreli çabanın sonucunda, Google nihayet Play Store için 2019 yılından beri test ettiği aynı anda birden fazla uygulama indirme özelliğini kullanıma sundu. Bu yeni özellik, kullanıcıların uygulama indirme sürecini hızlandırarak daha verimli hale getiriyor.

Aynı anda birden fazla uygulama indirme özelliği, kullanıcıların tek tek her uygulamayı indirmek için beklemelerine gerek kalmadan, birden fazla uygulamayı aynı anda indirmelerine olanak tanır. Bu, özellikle birden fazla uygulamayı hızlı bir şekilde yüklemek isteyen veya büyük boyutlu uygulamaları indirirken zaman kazanmak isteyen kullanıcılar için oldukça faydalıdır. Dolayısıyla, Google’ın bu yeniliğiyle Play Store deneyimi daha akıcı ve kullanıcı dostu bir hâl alıyor.

Android Kullanıcılarına Müjde: Play Store’da Aynı Anda Birden Fazla Uygulama İndirme Mümkün!

Android kullanıcıları bilir ki, Play Store üzerinden birden fazla uygulama aynı anda indirilmeye çalışıldığında, bu uygulamalar sırayla ve tek tek indirilir. Yani, tüm uygulamalar bir arada indirilemez. Ancak, iPhone kullanıcıları için durum farklıdır; App Store, aynı anda birden fazla uygulamanın indirilmesine olanak tanır. Neyse ki, Google’ın Play Store’u da sonunda bu imkanı sunmaya başladı.

Android Kullanıcılarına Müjde: Play Store’da Aynı Anda Birden Fazla Uygulama İndirme Mümkün!

Google, Play Store için kullanıcıların aynı anda birden fazla uygulamayı indirmesine olanak tanıyan özelliği geniş kapsamda kullanıma sunmaya başladı. Şirket, bu yeniliği 2019 yılından beri test ediyordu. Bu özellik sayesinde, artık en fazla iki uygulamanın aynı anda indirilmesine izin veriliyor; üçüncü ve sonraki uygulamalar ise sıraya alınıyor. Ancak, ilk sızıntılar, aynı anda beş uygulamanın indirilebileceğini öne sürüyordu. Bu da şirketin gelecekte sayıyı artırabileceği ihtimalini gösteriyor.

Google Play Store’daki aynı anda indirme özelliğinin sizin için de kullanıma sunulup sunulmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için uygulama mağazasına girdikten sonra birden fazla uygulama indirmeyi deneyebilirsiniz. Eğer yeniliğin henüz size ulaşmadığını fark ederseniz, birkaç gün sonra tekrar kontrol etmenizde fayda var.

Google, mobil uygulamaları için önemli özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda, şirketin karşımıza çıkaracağı önemli yeniliklerle ilgili heyecanla bekliyoruz. Nelerle karşılaşacağımızı hep birlikte göreceğiz.

menderesajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu